Kürtül Celilli Ortaokulu

WEB https://kurtulcelillioo.meb.k12.tr
Adres : CELİLLİ DEDELER MAH. ADNAN MENDERES10 KÜME EVLERİ NO 134 İÇ KAPI NO 1 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Kürtül Celilli Ortaokulu’nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; • Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen • Orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren • Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin bilgi edinme yollarını öğrenmelerini ve öğrendiği bilgileri hayatlarında uygulamalarını sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Mahalle, Kayseri-Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunmaktadır. Kahramanmaraş merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıktadır. Okulumuz Kayseri yolunun 5 km aşağısında yer almakta, okulumuza geliş gidişler hususi araçlarla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kürtül Mahallesi Adnan Menderes Caddesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kahramanmaraş Merkeze 20 km ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :